Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Bowei RFID Technology Co.,LTD.
Ε-mail lyh@brrfid.com Τηλεφώνημα 86-755-26653596
Σπίτι
Σπίτι
>
Υποθέσεις
>
Shenzhen Bowei RFID Technology Co.,LTD. latest company case about Η BOWEI παρέχει ετικέτες RFID και έλεγχο πρόσβασης για το έργο Smart Library
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Η BOWEI παρέχει ετικέτες RFID και έλεγχο πρόσβασης για το έργο Smart Library

2023-06-15

latest company case about Η BOWEI παρέχει ετικέτες RFID και έλεγχο πρόσβασης για το έργο Smart Library

τελευταία εταιρεία περί Η BOWEI παρέχει ετικέτες RFID και έλεγχο πρόσβασης για το έργο Smart Library  0

 

Πρώτον, το υπόβαθρο του έργου

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η βιβλιοθήκη δεν είναι πλέον ένα απλό μέρος για να δανειστεί κανείς βιβλία, αλλά έχει σταδιακά εξελιχθεί σε χώρο ανταλλαγής γνώσεων που ενσωματώνει τη μάθηση,επικοινωνία και καινοτομίαΣτο piλαίσιο αυτό, μια βιβλιοθήκη της piεριοχής αpiοφάσισε να αναβαθμίσει το piαραδοσιακό μοντέλο διαχείριση και να εισαγάγει ένα σχέδιο έξυπνης βιβλιοθήκης για τη βελτίωση τη piαραpiαραγωγή δανείων και την piοιότητα υpiηρεσιών των αναγνώστεων.

 

Δεύτερον, οι απαιτήσεις του σχεδίου

Το έργο Wise Library πρέπει να επιτύχει τους ακόλουθους στόχους:

Γρήγορη και ακριβής αναγνώριση βιβλίων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δανείων.
Να συνειδητοποιήσει τη λειτουργία της αυτοεξυπηρέτησης δανεισμού και επιστροφής βιβλίων, που είναι βολική για τους αναγνώστες να λειτουργούν.
Βελτίωση της ασφάλειας της βιβλιοθήκης για την πρόληψη της κλοπής βιβλίων.
Να πραγματοποιήσει την ανάλυση της συμπεριφοράς των αναγνωστών και να παρέχει υποστήριξη δεδομένων για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης.

 

Τρίτον, λύσεις

Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, η BOWEI παρείχε την ετικέτα RFID και το σύστημα ελέγχου πρόσβασης για το έργο.Η τεχνολογία RFID έχει γίνει μια από τις βασικές τεχνολογίες στην κατασκευή έξυπνης βιβλιοθήκης λόγω των χαρακτηριστικών της μη επαφής και της ταχείας ταυτοποίησηςΟι ετικέτες RFID και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης της BOWEI επιτρέπουν τις ακόλουθες λειτουργίες:

1, ταχεία ταυτοποίηση βιβλίων: όταν το βιβλίο αποθηκεύεται, η ετικέτα RFID κολλάει στο βιβλίο και οι πληροφορίες του βιβλίου μπορούν να ταυτοποιηθούν γρήγορα και με ακρίβεια μέσω του αναγνώστη RFID,βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης των βιβλίων.
2, δανεισμός και επιστροφή βιβλίων αυτοεξυπηρέτησης: οι αναγνώστες μπορούν να δανειστούν και να επιστρέψουν βιβλία μέσω του μηχανισμού δανεισμού και επιστροφής αυτοεξυπηρέτησης.Βάλε το βιβλίο στο μηχάνημα αυτοεξυπηρέτησης., το σύστημα θα εντοπίσει αυτόματα τις πληροφορίες του βιβλίου και την επεξεργασία δανείων.Και το σύστημα θα εντοπίσει αυτόματα το βιβλίο και θα το επιστρέψειΟλόκληρη η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, βολική για τους αναγνώστες να λειτουργήσουν.
3, να αποτρέψει την κλοπή βιβλίων: Μέσω της χρήσης του συστήματος ελέγχου πρόσβασης RFID και των ετικετών RFID, μπορείτε να αποτρέψετε αποτελεσματικά την κλοπή βιβλίων.Το σύστημα θα εντοπίσει και θα συναγερήσει αυτόματα, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κίνδυνο κλοπής βιβλίων.
4. Ανάλυση συμπεριφοράς των αναγνωστών: Μέσω της συλλογής και ανάλυσης των δεδομένων δανεισμού των αναγνωστών, η συμπεριφορά των αναγνωστών μπορεί να αναλυθεί για να παρέχει υποστήριξη δεδομένων για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης.Οι στρατηγικές διάθεσης και σύστασης βιβλίων μπορούν να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των αναγνωστών για να βελτιωθεί η ικανοποίηση των αναγνωστών και η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της βιβλιοθήκης..

 

Τέταρτον, η διαδικασία εφαρμογής

1, επικάλληση ετικέτας: όταν το βιβλίο αποθηκεύεται, η ετικέτα RFID που παρέχεται από την BOWEI επικάπτεται στο βιβλίο. Κάθε ετικέτα έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που προσδιορίζει τις πληροφορίες του βιβλίου.
2- Εγκατάσταση εξοπλισμού: Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου πρόσβασης και μηχανής αυτοεξυπηρέτησης δανείου και επιστροφής στην είσοδο και έξοδο της βιβλιοθήκης.Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης περιλαμβάνει αναγνώστη καρτών και συσκευή συναγερμού για την ανίχνευση βιβλίων με ετικέτες RFIDΟι μηχανές αυτοεξυπηρέτησης χρησιμοποιούνται για να δανείζονται και να επιστρέφονται βιβλία.
3, αποδιορθώσεις συστήματος: αποδιορθώσεις ολόκληρου του συστήματος για να διασφαλιστεί ότι κάθε συσκευή μπορεί να λειτουργεί κανονικά και να επιτυγχάνει την αναμενόμενη λειτουργία.
4Εκπαίδευση και προώθηση: Εκπαίδευση και διαφήμιση για το προσωπικό των βιβλιοθηκών και τους αναγνώστες, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις μεθόδους χρήσης και τα πλεονεκτήματα του συστήματος έξυπνης βιβλιοθήκης.
5, μεταγενέστερη συντήρηση: τακτική συντήρηση και αναβάθμιση του συστήματος για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και βιωσιμότητα του συστήματος.

 

Πέμπτο, αποτελέσματα του σχεδίου

Με την εισαγωγή της ετικέτας RFID και του συστήματος ελέγχου πρόσβασης της BOWEI, το έργο έξυπνης βιβλιοθήκης πέτυχε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

1, βελτίωση της αποτελεσματικότητας του δανεισμού: οι δανεισμοί αυτοβοήθειας και η επιστροφή βιβλίων συντομεύουν σημαντικά τον χρόνο δανεισμού, βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του δανεισμού.Η ικανότητα να αναγνωρίζουν γρήγορα τα βιβλία μειώνει επίσης το χρόνο αναμονής των αναγνωστών.
2, βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας: το σύστημα έξυπνης βιβλιοθήκης παρέχει ένα πιο βολικό και ανθρωπισμένο μοντέλο υπηρεσίας και βελτιώνει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των αναγνωστών.
3, αυξημένη ασφάλεια: Η αποτελεσματική συνεργασία του συστήματος ελέγχου πρόσβασης και των ετικετών RFID μειώνει τον κίνδυνο κλοπής βιβλίων, παρέχοντας μια ισχυρή εγγύηση για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων της βιβλιοθήκης.
4. Υποστήριξη δεδομένων και βελτιστοποίηση αποφάσεων: Μέσω της συλλογής και ανάλυσης δεδομένων συμπεριφοράς των αναγνωστών, οι βιβλιοθήκες μπορούν να κάνουν πιο ακριβείς στρατηγικές προμήθειας πόρων, αποθήκευσης και συστάσεων,και βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότηταςΤαυτόχρονα, τα δεδομένα αυτά μπορούν επίσης να παρέχουν υποστήριξη στις αποφάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη των βιβλιοθηκών.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-755-26653596
Β222, κτίριο 2, βιομηχανική ζώνη HONGPAI, κοινότητα Qiaotou, οδός Fuhai, περιοχή Baoan, Shenzhen
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς